Warm Welcome to Final Year Students from UKM

Assalamualaikum...as mentioned on the previous entry, the final year students of UKM will come to visits Kedah-UUM-Perlis...

UKM STUDENTS & UUM
Alhamdulilah happy sangat dengan kehadiran mereka...firstly bawa mereka pergi jalan-jalan ke Padang Besar..nasib baik dah selalu pergi so bolehlah tunjukkan dorang gerai makanan yang sedap-sedap and tempat shopping barang-barang yg murah-murah..



Nora & her besties during Asasi UiTM

Adik& Fisah 

Syam pun ada..lame tak jumpa syam...ingan kenangan GROUP B asasi law uitm dulu
Yang paling best dapt jumpa semula kawan0kawan sekelas time Asasi Uitm 2007 GROUP B sangat-sangat rindukan mereka...


Dengan naim mennagis jugak la jumpa si naim lil banat nie hhee

Then disebelah malamnya pula kami buat activity games di Court Tennis bukit Kachi between Law senior of UUM and UKM..alhamdulilah seronok sangat rasanya dapat ketemu semula dengan kawan-kawan asasi dulu plus student-student dari UKM.Mereka pun friendly2 semuanya..

UUM

 
 
 

Esoknya lawatan ke moot court uum but unfortunetly tak dapat joint mereka sebab demam..tak larat nak bangun time tue suara pun dah tak de... sorry u guys tak dapat hantar korang semua balik...
Alhamdulilah walaupun sekejap diteruskan demi Ukuwah

Kawan2 dr UKM dan UUM memberi comment pada gmbar-gambar dan friends request
Tapi yang pentingnya melalui lawatan nie mengerakkan lagi ukuwah sesama kami.Walaupun berbeza University tapi tujuan dan matlamat adalah sama untuk mencari ilmu alam profession ni..semoga Allah berkati Ukuwah yang terjalin :)

Leave a Reply

Tinggalkan saya sesuatu...

Alhamdulilah