Dapat offer isnin start;tapi hari isnin ade 3 interview...caner eah...

10 June,2011
Assalamualaikum Readers...Just needs some opinion:

macam mana if korang dah di offer kerja..dapat boss yang banyak handle kes-kes besar,tapi quite far nak pergi sana.. RAWANG-PANDAN INDAH. smlm interview ingatkan turun LRT pandan indah terus jumpa tempat tue rupe-rupanya jauh weyhhhhhh....Then today dapat 3 call untuk attend interview,tempat dekat dengan stesen LRT which is so preferable for me. So if korang jadi zai korang buat camne..?ambil offer tu or just let it go and take it as experience for me attended the interview.

2 Responses so far.

  1. delarocha says:

    sempat lagi nak isthikarah kot :-)

    jangan sampai yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran.

    memang tmpt keje yg panggil interview tu dekat tapi belum confirm dapat lagi kan.

  2. betul itu istikarah dulu anywas mekasih ya utk pendapat :)

Leave a Reply

Tinggalkan saya sesuatu...

Alhamdulilah